ÚJ VIDEÓ! Pilana körfűrészek kézi körfűrészgépekre

Új videó került fel Youtube oldalunkra, melyben felhasználási területenként igyekszünk reklámozni a Pilana cég termékeit. Kézi gépekre való körfűrészeink raktárról elérhetőek már 127-es átmérőtől a vágási feladatnak megfelelő fogszámmal, fogalakkal. Viszonteladóknak kedvezményt biztosítunk. Ha szükséges a tengelyfuratot felfúrjuk, szűkítő gyűrűt készítünk, a körfűrészt menesztőfuratokkal látjuk el. Természetesen a körfűrészeket élezzük is, a törött fogakat cseréljük.

Várjuk a történetedet az elmúlt harminc évből!

Faiparban vagy a fémiparban dolgozol, harmincéves fennállásunk alatt vásároltál tőlünk szerszámot, vagy éleztettél velünk? Van olyan pozitív emléked a munkádhoz és szerszámainkhoz kapcsolódóan, amit sosem fogsz elfelejteni? Amikor különösen nagy örömöt okoztál, amikor pótolhatatlannak érezted a munkád, amit a tőlünk vásárolt, velünk éleztetett szerszámokkal hoztál létre, vagy éppen a mi munkánk volt számodra pótolhatatlan, hogy … Olvass tovább

Hauch Tomi élezőműhelyünkben járt

Hauch Tomi élezőműhelyünkben járt, ahol végigkövette a körfűrészlapok élezésének, karbantartásának mozzanatait, beszélgetett az ügyvezető igazgatónkkal, Sabján Lászlóval, és közben nagyon sok mindenre fény derült.

Házhoz szállítás, szervizjárat

Elindítjuk házhoz szállítási szolgáltatásunkat, szervizjáratunkat, Pest megye területén belül. Díjmentesen szállítunk: megegyezés szerint, állandó szervizjárat hetente (körforgásban hozzuk-visszük a szerszámokat), valamint egyszeri fuvar esetén, ha az élezendő szerszámok szolgáltatási értéke bruttó 10.000 Ft felett van, illetve szerszámvásárlás esetén, ha a szerszámok összértéke bruttó 20.000 Ft felett van. További áraink: Bruttó 1000 Ft: Budapesten belül, szerszámfelvétel … Olvass tovább

Elindult a webáruházunk!

Örömmel jelentjük be, hogy elindulunk webáruházunkkal is! Rendeld meg kényelmesen, online: www.pilanaszerszam.hu Körfűrészlapok, gyalukések, marószerszámok, kéziszerszámok, szalagfűrészek széles választéka! 30 éve töretlenül az ipar szolgálatában, most már webáruházként is!